SEK |Sverige

Förmodligen Sveriges mest exklusiva utbud av knoppar som passar för kökslådor och luckor till badrummet, garderoben eller hallen. Alla knoppar finns i flera storlekar och material att välja mellan. Våra mässingsknoppar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling liksom våra beslag i koppar, rostfritt stål och aluminium.

Serie

Produktgrupp

Att köpa nya knoppar är ett smart sätt att höja nivån i din lägenhet eller hus och kan göras både i köket och badrummet men även garderober, byråer och hurtsar. Detta är något som du bör ha i åtanke innan du väljer att byta ut beslagen i ditt kök till exempel.

Vad ska man tänka på vid valet av knoppar?

Vi brukar ge följande tre tips:

Ställ dig frågan: Vilken stil har jag i mitt hem och på platsen där knoppen ska sitta? Är det lantligt, kanske en knopp i lite rundare form passar in eller vill du ha ett modernt uttryck för att passa den skandinaviska stramare looken?

Andra frågan: Vilket material passar in där knoppen ska sitta och vad vill jag att knoppen ska tillföra i rummet?

Sista frågan: Vilken storlek är lämplig för att knoppen ska vara lätt att öppna lucka den sitter på och skapar storleken en balans till luckans storlek. Om du lyckas hitta en balansgång mellan stil, materialval och storlek så hittar du sannolikt knoppar som kommer passa in i hemmet i många år framöver.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla