SEK |Sverige

Köksknoppar, skåpknoppar & badrumsknoppar

BB Sweden har förmodligen Sveriges mest exklusiva utbud av svensktillverkade knoppar som passar för kökslådor och köksskåp, till badrumskommoden, garderoben, hallen eller som en möbelknopp. Alla knoppar finns i flera storlekar och material att välja mellan. Våra mässingsknoppar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling likaså knopparna i koppar, rostfritt stål och aluminium. 

Botanisera bland våra fina knoppar och hitta just dina favoriter.

 

 

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

C/C-MÅTT

Våra knoppar.... 

Hos oss finns det mängder av olika knoppar att välja mellan och många av dem kan man tillsammans med handtag i samma serier, med fördel kombinera som man önskar. Här har vi samlat knoppar i varierande material och former. Knoppar i mässing, rostfritt, koppar eller aluminium i designade och nytänkande former som passar både moderna och klassiska miljöer. Vi skickar även med skruv för vägg till de flesta modeller då man även kan använda våra snygga knoppar som krok

 

Knoppar i mässing

Våra mässingsknoppar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling. Knopparna i koppar är även de tillverkade i gedigen och solid koppar vilket gör att de får en exklusiv look och härlig tyngd. Alla mässingsknoppar är tillverkade av obehandlad solid mässing vilket gör att de med tiden åldras och oxiderar. De har med andra ord inte någon lack eller ytbeläggning på sig som de flesta andra knopparna på marknaden. De får när man tar i dem en vacker patina som ger den där äkta känslan. Både polerad mässing och borstad mässing mörknar med tiden. Om man inte vill att de blir för patinerade så har vi ett fantastiskt putsmedel som man kan underhålla mässingen med. Mer information om skötsel finns under skötselråd

 

Skåpsknoppar i rostfritt, nickel eller krom?

Våra skåpsknoppar i polerat rostfritt är ett vackert och bra alternativ till krom som vi tagit bort på grund av att krom är en ytbehandling som är skadlig för miljön. Tunna ytbehandlingar slits dessutom bort med tiden vilket man undviker med en fin polerad rostfri knopp som håller år ut och år in. Färgmässigt kan den polerade rostfria ytan likställas med nickel vilket ökar i alternativ av material på marknaden men fördelen med det polerade rostfria alternativet är att man kan polera upp denna yta och få en knopp som ny efter många års slit. Polerat rostfritt är dessutom väldigt varmt och vackert, slitstarkt och återvinningsbart. Köksknoppar i borstat rostfritt är ett klassiskt val, badrumsknoppar i polerat rostfritt även så. Att byta ut en möbelknopp till en modern knopp i rostfritt kan få din byrå eller vitrinskåp att få en helt ny look. 

 

Trendigt svarta skåpknoppar.

Svarta skåpknoppar är idag väldigt trendigt och därmed ett säkert val för den trendmedvetna. Vill man ha ett lite billigare alternativ men ändå stilfull och klassiskt, välj borstad aluminium som har en lite sval, kall ton och passar det mesta. Att bara byta dina knoppar på skåp gör att du får ett helt nytt uttryck och känsla i ditt kök, på din möbel eller garderob. Skåpknoppar är enkla, vackra och tar inte så mycket plats i anspråk. Dessutom kan du använda din skåpknopp som krok där den sitter på skåpet. Väldigt praktiskt.

 

Inred med knoppar

Att köpa nya knoppar är ett smart sätt att höja nivån och få en ny look i din lägenhet eller hus och ni kan förnya med både köksknoppar och badrumsbeslag men även förgylla garderober, byråer och hurtsar med en ny möbelknopp. Om du byter ut dina nuvarande knoppar mot nya kan det göra en enorm skillnad i utseende till en mycket lägre kostnad mot att köpa ett helt nytt kök eller möbel. Dessutom är det trendigt att pimpa en gammal möbel och väldigt miljövänligt och sparar på jordens resurser. 

Alla våra knoppar går även att använda som krokar så matcha gärna knopparna och krokarna på väggen.

 

Hur väljer jag knopp?

Titta på vilken stil du har i hemmet och på platsen där knoppen ska sitta. Är det lantligt, kanske en knopp i lite rundare form passar in eller vill du ha ett modernt uttryck för att passa den skandinaviska stramare linredningen? Vilket material passar in där knoppen ska sitta och vad vill du att knoppen ska tillföra i rummet? Kanske en borstad rostfri knopp som smälter in och är lite diskret eller en knopp i polerad mässing för att förgylla och ta plats där den sitter. 

Vilken storlek är lämplig för att öppna den lucka som knoppen ska sitta på och skapar storleken en balans till luckans mått. Om du lyckas hitta en balansgång mellan stil, materialval och storlek så hittar du sannolikt knoppar som kommer passa in i hemmet i många år framöver. Men oftast räcker det med att bara ta det beslag man tycker är snyggt.

 

Populära knoppar och skåpknoppar

Vår storsäljare är den fina knoppen och kroken DOT. En fin knopp som är originalet från de liknade som idag finns på marknaden. Därefter har vi den nya fina knoppen HIP som snabbt blivit populär till funkiskök men även det lite mer klassiska köket. Har du ett klassiskt kök passar även DROP väldigt bra samt att den är väldigt greppbar. Till moderna kök tycker vi att de mesta passar. Gå efter vad du tycker om. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss