SEK |Sverige

Förmodligen Sveriges mest exklusiva utbud av knoppar som passar för kökslådor och luckor till badrummet, garderoben eller hallen. Alla knoppar finns i flera storlekar och material att välja mellan. Våra mässingsknoppar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling liksom våra beslag i koppar, rostfritt stål och aluminium.

Serie

Produktgrupp

Knoppar i mässing

 

Vi har förmodligen Sveriges mest exklusiva utbud av knoppar som passar för kökslådor och luckor till badrummet, garderoben eller hallen. Alla knoppar finns i flera storlekar och material att välja mellan. Våra mässingsknoppar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling. Knopparna i koppar är även de tillverkade i gedigen och solid koppar vilket gör att de får en exklusiv look och härlig tyngd. Knoppar i rostfritt är ett snyggt alternativ och det rostfria materialet är slitstarkt, tåligt och stilsäkert. Våra knoppar i polerat rostfritt är ett vackert och bra alternativ till krom som vi tagit bort på grund av att krom är en miljöovänlig ytbehandling. Svarta knoppar är idag väldigt trendigt så därför ett säkert val för den trendmedvetna. Alla våra knoppar går även att använda som krok så matcha gärna knopparna och krokarna på väggen.

 

Att köpa nya knoppar är ett smart sätt att höja nivån och få en ny look i din lägenhet eller hus och kan förnya både köket och badrummet men även förgylla garderober, byråer och hurtsar. Detta är något som du bör ha i åtanke innan du väljer att byta ut beslagen i ditt kök till exempel. Om du byter ut dina nuvarande knoppar mot nya kan det göra en enorm skillnad i utseende till en mycket lägre kostnad mot att köpa ett helt nytt kök eller möbel. Dessutom är det trendigt att 

pimpa en gammal möbel och väldigt miljövänligt och sparar på jordens resurser.

 

 

Hur väljer jag knopp?

 

Titta på vilken stil har du har i hemmet och på platsen där knoppen ska sitta? Är det lantligt, kanske en knopp i lite rundare form passar in eller vill du ha ett modernt uttryck för att passa den skandinaviska stramare linredningen? 

 

Vilket material passar in där knoppen ska sitta och vad vill du att knoppen ska tillföra i rummet? Kanske en borstad rostfri knopp som smälter in och är lite diskret eller en knopp i polerad mässing för att förgylla och ta plats där den sitter. 

 

Vilken storlek är lämplig för att öppna den lucka som knoppen ska sitta på och skapar storleken en balans till luckans mått. Om du lyckas hitta en balansgång mellan stil, materialval och storlek så hittar du sannolikt knoppar som kommer passa in i hemmet i många år framöver. Men oftast räcker det med att bara ta det beslag man tycker är snyggt.

 

Populära knoppar

 

Vår storsäljare är den fina knoppen och kroken DOT. En fin knopp som är originalet från de liknade som idag finns på marknaden. Därefter har vi den nya fina knoppen HIP som snabbt blivit populär till funkiskök men även det lite mer klassiska köket. Har du ett klassiskt kök passar även DROP väldigt bra samt att den är väldigt greppbar. Till moderna kök tycker vi att de mesta passar. Gå efter vad du tycker om. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla