SEK |Sverige

 

Skötsel


MÄSSING & KOPPAR (solid)

Våra produkter är tillverkade av gedigen mässing och koppar. Det är ingen ytbehandling på dessa produkter vilket gör att de kommer oxidera och åldras som bilden ovan visar. Antingen så låter ni produkterna åldras med värdighet och låter dem bli mörka, flammiga och vackra eller så underhåller ni dem genom att putsa dem ganska ofta så att de behåller sin ursprungliga fina färg. För bäst underhåll, använd vårt putsmedel PUTS. (Se nedan) 
För vanlig tvätt, torka av med lite diskmedel.
 

ROSTFRITT (solid)

Rengör med en droppe handdiskmedel och varmt vatten på en trasa. Fingeravtryck kan avlägsnas med fönster puts eller med professionella rengöringsputs för rostfritt stål. Torka alltid torrt med en ren och torr trasa.
 

KROM

Vi har tagit ett aktivt miljöval och beslutat att sluta med krom. 

Som alternativ ersatte vi det med genuint polerat rostfritt stål, en slitstark metall med en yta som håller längre än en ytbehandling och har en vacker varm ton.

 

ALUMINIUM (solid)

En del av våra detaljer finns även i borstad aluminium. Även dessa hålls rena med lite diskmedel eller vårt putsmedel PUTS.


TIPS

Borstade ytor bör ej poleras med medel som innehåller slipmedel, då det finns risk att de blir för blanka. Vårt eget rengöringsmedel PUTS är ett skonsamt alternativ att använda på b la borstade ytor.
 

VÅRT PUTSMEDEL, PUTS

PUTS är ett putsmedel som är perfekt vid underhåll de flesta mellaytor som mässing, koppar, rostfritt, krom, aluminium, nickel, silver och guld. Passar även rengöring av kakel och keramikhällar. Du hittar vår PUTS här!


SÅ ANVÄNDER DU VÅRT PUTSMEDEL

Ta lite putsmedel på en fuktad trasa. Arbeta bort allt smuts med trasan. Torka av med en ren fuktad trasa så att allt putsmedel försvinner. Till sist, torka rent. Använd gärna de bifogade handskarna då putsmedlet kan fastna lite på huden och naglar.


ÄR PRODUKTERNA HÅRT SMUTSADE/OXIDERADE?

Använd AUTOSOL KROMGLANS, dock ej på borstade produkter. Det blir svart och smutsigt när man använder detta putsmedel, så du måste plocka ner produkten först så att inte väggar och lådor blir förstörda. Här måste man vara försiktig då medlet ”repar”materialet samtidigt som det polerar. Putsa med torr trasa och putsa åt samma håll annars blir det virvlar i mässing och koppar. Torka ordentligt rent med en mjuk trasa. Använd inget vatten med Autosol.
Autosol kromglans hittas här!


Har ni frågor, tveka inte att kontakta oss här.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss