SEK |Sverige

Här hittar du vårt breda sortiment av handtag. Beslagen finns i flera längder och material. Välj mellan mässing, koppar, rostfritt stål, aluminium och svart aluminium. Passar utmärkt som kökshandtag till badrummet eller garderoben.

Serie

Produktgrupp

Handtag till kök & badrum

På BB-Sweden finner ni ett exklusivt utbud av handtag till bland annat köket, badrummet och garderoben. Modellerna finns i flera längder och material. Kika igenom vårat sortiment, därefter kan du se vilka handtag som passar till just ditt kök, badrum eller garderob.

 

Handtag till köksluckor

När det kommer till att välja nya handtag till dina köksluckor är det viktigt att hitta ett handtag som garanterat passar till den kökslucka och färgton du har i köket. Ska du renoverar ett befintligt kök och vill behålla samma köksluckor vill vi tipsa om att du tar reda på dina nuvarande c/c-mått. Våra standard c/c-mått är 128mm, 224mm, samt 432mm men även andra mått finns. Valet de flesta står inför är att välja om kökshandtagen och köksknopparna ska matcha befintlig kulör eller om man vill skapa en kontrast. Att blanda koppar, mässing eller rostfritt och färger är idag en trend. Inget är rätt eller fel.

 

Vilket handtag ska jag välja?

BB-Sweden har ett exklusivt utbud av handtag till olika ändamål. Att välja vilket handtag som passar bäst är inte alltid enkelt. Att byta ut befintliga handtag eller knoppar kan göra mycket för inredningen och liva upp rummet. Kankse man vill ha ett modert handtag på ett lantligt kök eller ett lite mer diskret handtag på det stilrena, moderna köket. Därför kan kanske denna information nedan hjälpa dig på vägen.

 

Handtag i mässing / mässingshandtag

Ett naturligt val vid handtag för köket och badrummet har blivit handtag i mässing då det är ett stilsäkert val. Detta material ger ett varmt intryck och upplevs som lyxigt även då handtagen är väldigt prisvärda. Mässing beskrivs som kökets guld och våra köksbeslag finns i flera former och serier för alla typer av kök och stilar. 

Alla mässingsbeslag är tillverkade av obehandlad solid mässing vilket gör att de med tiden åldras och oxiderar. De har med andra ord inte någon lack eller ytbeläggning på sig som de flesta andra beslagen på marknaden. De får när man tar i dem en vacker patina som ger den där äkta känslan. Både polerad mässing och borstad mässing mörknar med tiden. Om man inte vill att de blir för patinerade så har vi ett fantastiskt putsmedel som man kan underhålla mässingen med. Mer information om skötsel finns under skötselråd.

Vill du ha handtag eller knoppar i badrummet så passar mässingen utmärkt till ljusa, grå och mörkare material och kombineras ofta med bänkskivor i marmor, sten eller komposit. Det har snabbt blivit trendigt med mässing, kakel och marmor i olika toner. Så vackert! 

 

Handtag rostfritt

Rostfria handtag har sedan länge varit ett klassiskt val i många hem då det är ett lättskött material men även för ytans förmåga att fungera perfekt ihop med både ljusa och mörka kök, badrum och andra interiörer.

För den som söker en trendig look är polerad rostfri ett perfekt val. Polerad rostfri yta är elegant och påminner om krom vilket gör att det passar perfekt i badrummet och på badrumsskåp men självklart även i ett vackert kök.

 

Svarta handtag

Vi har ett fint utbud av svarta handtag och knoppar. En del är i svart lack men våra beslag är nu övergående i svart aluminium. Detta då det svara aluminiumet är tåligt och har en vacker fin metallisk yta. Svarta handtag är en stort just nu inom inredningsarkitektur och moderna hem. Men de passar lika bra i ett mer klassiskt kök eller badrum för att skapa en kontrast. De syns lite mer och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem.

 

Handtag till byrå

Många av våra handtag och knopparna, passar minst lika bra till din gamla byrå som behöver nya knoppar, eller handtag. Det är inne att göra om din gamla möbel iställer för att slänga så använd lite färg och snygga handtag så har du ett helt nytt utseende och look på ditt sideboard, byrå eller skrivbord. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla