SEK |Sverige

Här hittar du vårt breda sortiment av handtag. Beslagen finns i flera längder och material. Välj mellan mässing, koppar, rostfritt stål, aluminium och svart aluminium. Passar utmärkt som kökshandtag till badrummet eller garderoben.

Serie

Produktgrupp

Handtag till kök

På BB-Sweden finner ni ett exklusivt utbud av handtag till bland annat köket. Modellerna finns i flera längder och material. Ska du renoverar ett befintligt kök och vill behålla samma köksluckor vill vi tipsa om att du tar reda på dina nuvarande c/c-mått, därefter kan du se vilka handtag som passar till just ditt kök. När det kommer till kök ser vi ofta att trenderna inom kökshandtag är återkommande. Populärt just nu är varianter av mässing.

 

Handtag till köksluckor

När det kommer till att välja nya handtag till dina köksluckor är det viktigt att hitta ett handtag som garanterat passar till den kökslucka och färgton du har i köket. Valet de flesta står inför är att välja om kökshandtagen och köksknopparna ska matcha befintlig kulör eller om man vill skapa en kontrast. I Sverige är det populärt att välja material mässing och koppar i olika former.

 

Handtag till din innerdörr

Glöm inte att dessa handtag passar perfekt för dina innerdörrar. Nedan finner ni förklaringar på när olika typer av handtag ofta används. Våra handtag fungerar väldigt bra till andra ändamål än till kök och badrum, som till exempel för en innerdörr.

 

Vilket handtag ska jag välja?

BB-Sweden har ett exklusivt utbud av handtag till olika ändamål. Att välja vilket handtag som passar bäst är inte enkelt. Därför kan du läsa nedan om hur du går tillväga.

 

Handtag i mässing / mässingshandtag

Ett naturligt val vid handtag för köket har blivit handtag i mässing då det är ett stilsäkert val. Detta material ger ett varmt sken och upplevs som lyxigt även då handtagen är väldigt prisvärda..

Denna trenden startade runt 2012 och tog en kort paus som svenskarnas nummer 1 under 2017 för att 2018 ta tillbaka förstaplatsen. Mässing beskrivs som kökets guld och det finns i flera typer och modellserier för alla typer av kök.

Söker du en blank yta som ska bestå över tid är polerad mässing det du söker efter. Söker du däremot efter en robust och naturlig känsla är handtag i obehandlad mässing det du letar efter. Denna typ av yta patineras med tiden och får vackra mörkare, svarta inslag som ger en rå och enligt många riktigt vacker känsla.

Vill du ha handtag i badrummet bör du välja en polerad yta som står emot rost och erosioner på ett bra sätt, mässing passar utmärkt till ljusa, grå och mörkare material och kombineras ofta med bänkskivor i marmor, sten eller komposit.

 

Handtag rostfritt

Rostria handtag har sedan länge varit ett klassiskt val i många hem. Detta för att ytans förmåga att fungera perfekt ihop med både ljusa och mörka kök. För den som söker en trendig look är detta inte ett val, men för den som söker billiga kökshandtag och gärna ser att utseendet är tidlöst kan rostfria handtag var det rätta valet. Vidare är dessa typer av handtag vanliga till landstället där, fokuset är att kostnaden ska vara låg.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla