SEK |Sverige

Våra krokar är designade och tillverkade i Sverige och finns i många storlekar och färger. Använd som klädkrokar till hallen och garderoben eller som handdukskrok i badrummet eller köket. Krokarna finns i flera olika material som mässing, koppar, rostfritt stål, aluminium och svart aluminium.

Serie

Produktgrupp

Krokar

 

Våra krokar är designade och tillverkade i Sverige och finns i många storlekar, material och färger. Använd svåra beslag som klädkrokar till hallen och garderoben eller som handdukskrok i badrummet eller köket. Krokarna finns i flera olika material som mässing, koppar, rostfritt stål, aluminium och svart aluminium. Våra mässingskrokar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling. Det vill säga inga beslag har någon lack eller pålagd mekanisk färg. Krokar i koppar är även de tillverkade i gedigen och solid koppar vilket gör att de får en exklusiv look och härlig tyngd. Vi har även fina krokar i rostfritt vilket är ett snyggt alternativ samt att det rostfria materialet är slitstarkt, tåligt och stilsäkert. Alla våra beslag och krokar finns i polerat rostfritt vilket är ett vackert och bra alternativ till krom som vi tagit bort på grund av att krom är en miljöovänlig ytbehandling. Svarta krokar är idag väldigt trendigt och därför ett säkert val för den trendmedvetna. Många av våra krokar går även att använda som knopp så matcha gärna krokarna på väggen med knoppar på köket eller kommoden i badrummet.

 

Inred med krokar

 

Förutom att krokar är högst praktiska kan de också vara väldigt vackra och roliga. Fina krokar kan vara det som knyter ihop inredningen i ett rum. En elegant väggkrok kan till exempel bli en praktisk konstinstallation på väggen, som då agerar både hängare och vackert konstverk. 

 

Det vanligaste användningsområdet för en krok är att agera klädkrok, men i själva verket kan du hänga upp vad du vill på väggen. Krokar är en perfekt förvaring eftersom kroken inte har en begränsad yta. Varje rum gynnas av krokar, men framför allt på de ställen där vi vill hänga av oss. Hallen är en självklar placering eftersom vi vill hänga av oss allt från ytterkläder till husdjursprylar och handväskor. Badrummet och köket är också naturliga platser där krokar hjälper oss i vardagen genom avlastning och snygg förvaring. I barnrummet och sovrummet kan krokar ge oss möjligheten att snabbt städa upp och agera som klädhängare till nästa dags använding. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla