SEK |Sverige

Våra krokar är designade och tillverkade i Sverige och finns i många storlekar och färger. Använd som klädkrokar till hallen och garderoben eller som handdukskrok i badrummet eller köket. Krokarna finns i flera olika material som mässing, koppar, rostfritt stål, krom, aluminium och svart aluminium.

Serie

Produktgrupp

Inred med krokar

Förutom att krokar är högst praktiska kan de också vara väldigt vackra och roliga. Fina krokar kan vara det som knyter ihop inredningen i ett rum. En väggkrok kan till exempel bli en praktisk konstinstallation på väggen, som då agerar både hängare och vackert konstverk.

Det vanligaste användningsområdet för en krok är att agera klädkrok, men i själva verket kan du hänga upp vad du vill på väggen. Krokar är en perfekt förvaring eftersom kroken inte har en begränsad yta. Varje rum gynnas av krokar, men framförallt på de ställen där vi vill hänga av oss. Hallen är en självklar placering eftersom vi vill hänga av oss allt från ytterkläder till husdjursprylar och kassar. Badrummet och köket är också naturliga platser där krokar hjälper oss i vardagen genom avlastning och förvaring. I barnrummet och sovrummet kan krokar ge oss möjligheten att snabbt städa upp och hänga av oss innan och efter sömn.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla