SEK |Sverige

DÖRRSTOPP FÖR VÄGG OCH GOLV

Behöver du en dörrstopp som håller riktigt bra kvalitet? Då kan du hitta din nya dörrstopp online hos oss på bb-sweden.se

Här hittar du vår dörrstopp som passar för montering i både golv, vägg och tak. Denna dörrstopp finns i materialen polerad mässing, borstad mässing, polerad koppar, borstad koppar, polerat rostfritt stål, borstat rostfritt stål, borstad aluminium, polerad aluminium samt svart aluminium. Alla material är solida viket gör att de är extra starka och hållbara. Den är dessutom elegant och stilren med praktiska gummidetaljer för att skydda dörren.

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

Dörrstopp och klädhängare i ett!

Med vår dörrstopp ser du till att dörren bromsas upp för att inte ge fula märken på väggen. Genom att placera dörrstoppen på lämplig plats väljer du själv hur långt du vill att dörren ska öppnas. Här hittar du vår modell av dörrstopp i olika material. Om ni väljer att sätta dörrstoppen längre upp på väggen kan ni även använda denna som hängare för kläder eller morgonrock. En till fem galgar får plats beroende på storlek på galgen.

En praktiskt och snygg detalj i ditt hem på samma gång. Den är även nätt och tar inte så mycket plats och uppmärksamhet. 

Perfekt för hemmabruk, butiker, restauranger, lagerlokaler och överallt där du behöver låta dörren stå öppen eller förhindra att den slår emot något.

Denna dörrstopp passar utmärkt för en ytterdörr men särskilt bra till en innerdörr. 

 

Dörrstopp i mässing

Nedan kommer information kring alla materialval som finns i vår dörrstopp. Dock är mässing i både borstat och polerat utförande en av vår storsäljare med svart aluminium snabbt i hälarna. Vår dörrstopp finns i materialen polerad mässing, borstad mässing, polerad koppar, borstad koppar, polerat rostfritt stål, borstat rostfritt stål, borstad aluminium, polerad aluminium samt svart aluminium.

Ett naturligt val vid dörrstopp för sovrum, vardagsrum och kontor har blivit dörrstopp i mässing då det är ett trendigt och elegant materialval. Detta material ger ett varmt intryck och upplevs som lyxigt även då dörrstoppen är väldigt prisvärda. 

Alla mässingsdörrstopp är tillverkade av obehandlad solid mässing vilket gör att de med tiden åldras och oxiderar. De har med andra ord inte någon lack eller ytbeläggning på sig som de flesta andra beslagen på marknaden. De får när man tar i dem en vacker patina som ger den där äkta känslan. Både polerad mässing och borstad mässing mörknar med tiden. Om man inte vill att de blir för patinerade så har vi ett fantastiskt putsmedel som man kan underhålla mässingen med. Mer information om skötsel och våra olika val av polermedel finns under SKÖTSEL eller i menyn under PUTSMEDEL.

Vill du ha en dörrstopp i badrummet så passar mässingen utmärkt till både ljusa, grå och mörkare material och kombineras ofta med bänkskivor i marmor, sten eller komposit. Det har snabbt blivit trendigt med mässing, kakel och marmor i olika toner. Så vackert! 

 

Dörrstopp i polerat eller borstat rostfritt

Rostfria dörrstopp har sedan länge varit ett klassiskt val i många hem då det är ett lättskött material men även för ytans förmåga att fungera perfekt ihop med både ljusa och mörka interiörer. Främst i kontorsmiljöer och andra offentliga miljöer väljer man rostfritt för sin fantastiska underhållsfria yta. Men även badrum är perfekt för rostfritt då det passar fint till krom och aluminium detaljer som är vanliga i badrumsmiljö.

För den som söker en trendig look är polerad rostfri ett perfekt val. Polerad rostfri yta är elegant och påminner om krom och är väldigt likt nickel vilket gör att det passar perfekt i badrummet och på badrumsskåp men självklart även i ett vackert kök.

 

Svarta dörrstopp och dörrstopp i aluminium

Vi har självklart vår dörrstopp i svart och i både polerat och borstat aluminium.  Svart anodiserat aluminium har en slitstark fin matt svart yta. Svarta dörrstopp är en stort just nu inom inredning, arkitektur och moderna hem. Men de passar lika bra i ett mer klassiskt kök eller badrum för att skapa en kontrast. De syns lite mer och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem. 

Vill man ha en lite mer diskret look och en prisvärd dörrstopp, välj polerad eller bostad aluminium. Aluminium har En sval och kall ton som är väldigt fin.

Mer information om skötsel och våra olika val av polermedel finns under SKÖTSEL eller i menyn under PUTSMEDEL.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss