SEK |Sverige

Glasdörrsknoppar för exempelvis duschdörrar

Våra stilrena och moderna glasdörrsknoppar passar till många typer av glasdörrar och är ett utmärkt beslag för duschväggar i badrummet.

Alla beslag består av två knoppar, gängstång samt packning.

Gå in på de olika beslagen nedan för mer information och köp.
 

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

Knoppar till badrum

Vid köp av våra beslag kan du med fördel matcha dina krokar för handdukar och badrocken med en glasdörrsknopp i samma stil. Vi har idag två modeller som passar perfekt till en duschdörr eller duschvägg och det är serien DOT samt HIP. Här finns både krokar för vägg, knoppar till kommoden och knopp till din dörr.

Hur byter jag ut min glasdörrsknopp?

Det är lätt att byta knoppen på en glasdörr. Skruva bort ditt gamla beslag och mät det hål som finns i glaset. Oftast är hålet ca 6 - 8mm beroende på märke och tjocklek av dörr. Välj sedan ett av våra beslag som täcker detta hål. Vid köp av beslag från oss så medföljer en gängstång som är 25mm med en siliconring som skyddar glaset samt två packningar. Denna gängstång passar till glasdörrar med tjocklek mellan 5-8mm.

Dörrknopp

Om du vill använda våra fina knoppar som dörrknopp på en vanlig dörr så går det om det finns ett snäpplås eller inget låshus alls. Välj bara en större knopp och en längre gängstång. Finns snart att köpa under rubriken SKRUV. Men önskas det redan nu, maila gärna oss på kundservice@bb-sweden.se

Material

Våra material är inte lackade utan solida äkta material. Detta gör att mässing och koppar kommer bli fläckiga och oxidera i våtutymmen. Ha gärna detta i åtanke vid val av matrial när ni planerar er badrumsrenovering samt inköp av glasdörrsknoppar. 

Vi hänvisar till våra skötselråd för mer information kring alla material och underhåll. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss