SEK |Sverige

MÖBELBEN I MÄSSING, SVART OCH ROSFRITT

Våra cylinderformade möbelben är alla solida och passar utmärkt som sängben, till soffan eller byrån.
Våra ben finns i två storlekar och i materialen mässing, rostfritt stål och svart aluminium.

Serie

Produktgrupp

Möbelben till skåp, säng och byrån

Hos oss på BB-Sweden hittar du fina möbelben i solid och obehandlad mässing, rostfritt stål samt svart aluminium. Här kommer det dyka upp fler ben och vårt sortiment kommer under 2021 utöka. Detta då vi ser att det finns ett stort behov av bland annat snygga möbelben i mässing för att få ett exklusivare och vackert utseende på en badrumsmöbel, skåp eller ett sideboard. 

Här ser ni främst våra ben som heter CYLINDER som finns i två längder. 100mm samt 170mm. Dessa är ganska vanliga mått och höjd på möbelben. Möbelbenen monteras med en M8- gängstång som medföljer vid köp av ben hos oss. Gängstången skruvas fast direkt i möbeln. Behöver ni en platta som möbelfäste finns det i järnhandeln men även detta kommer snart finnas i vårt sortiment.

 

Möbelben till Ikea byrån

Våra ben passar perfekt om du vill förnya din Bestå byrå eller en annan möbel från Ikea med M8 gänga. Men ett par snygga möbelben kan även göra ett gammalt antikt skåp till en helt ny möbel, eller förvandla den ärvda hurtsen till hemmets coolaste inredningsdetalj. Faktum är att väl valda möbelben kan ge soffor, sängar eller fåtöljer en helt ny stil och karaktär.

Vi arbetar alltid med äkta, solida material som åldras vackert och andas kvalitet. Våra möbelben är designade för att passa såväl kök och badrum som sideboards, förvaringsmöbler och sängar. 

 

Alla våra handtag, knoppar, krokar, möbelben mm är tillverkade här i Sverige av väl utvalda tillverkare. Dessutom är de polerade och borstade för hand av våra duktiga polerare vilket gör att varje produkt blir unik. Vi tycker att kvalité och äkthet är viktig. Att få hållbara produkter som kan följa er livet ut ser vi som en hållbar och unik möjlighet för vår miljö och framtid. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss