SEK |Sverige

MÖBELBEN I MÄSSING, SVART OCH ROSTFRITT

Våra cylinderformade möbelben är alla i solida material och passar utmärkt som sängben, till soffan, kommoden i badrummet, köket eller ditt sideboard.
Våra fina möbelben finns i två storlekar och i materialen, mässing, rostfritt stål och svart aluminium.

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

Möbelben till skåp, säng och byrån

Hos oss på Bäccman & Berglund Sweden hittar du fina möbelben i solida material. Ytfinishen är polerad mässing, borstad mässing, polerad rostfritt stål, borstad rostfritt stål, samt borstad svart aluminium och de är polerade och borstade för hand utan lack. Detta gör att ben, i främst mässing, kommer mörkna och åldras men bli vackra och få den där äkta och lyxiga känslan som man gärna vill ha. Här kommer det dyka upp fler ben och vårt sortiment kommer under 2021 - 2022 utöka med möbelben i olika former, höjder och uttryck. Detta då vi ser att det finns ett stort behov av bland annat snygga möbelben i mässing och polerat rostfritt, för att få ett exklusivare och vackert utseende på en badrumsmöbel, skåp eller ett sideboard man investerat i. 

Här ser ni främst våra ben som heter CYLINDER som finns i två längder. 100mm samt 170mm. Detta är ganska vanliga mått och höjd på möbelben. Möbelbenen monteras med en M8- gängstång som medföljer vid köp av ben hos oss. Gängstången skruvas fast direkt i möbeln. Behöver ni en platta som möbelfäste finns det i järnhandeln men även detta kommer snart finnas i vårt sortiment. Möbeltass i gummi medföljer vid köpet.

 

MÖBELBEN TILL BYRÅN FRÅN IKEA

Våra ben passar perfekt om du vill förnya din Bestå byrå eller en annan möbel från Ikea som har en M8 gänga. Om ni inte vill att möbeln andas för mycket IKEA så är detta ett bra sätt att få en unik look. Men ett par snygga möbelben kan även göra ett gammalt antikt skåp till en helt ny möbel, eller förvandla den ärvda hurtsen till hemmets coolaste inredningsdetalj. Faktum är att väl valda möbelben kan ge soffor, sängar eller fåtöljer en helt ny stil och karaktär.

 

DEN PRAKTISKA FÖRVARINGSMÖBELN

Förvaringsmöbler är ju en väldigt viktig möbel i våra hem och kanske lite underskattad och får ofta inte så mycket kärlek. Med små medel som nya snygga möbelben och knoppar eller coola handtag får din garderobsvägg ett helt nytt utseende, byrå eller ditt sideboard får en unik och personliga look och något fint du kan vila din blick på.

 

MONTERING AV MÖBELBEN

Att montera våra ben på din byrå, skåp eller badrumskommod är väldigt enkelt. Skruva ner bulten som medföljer i benet så att den sticker upp ca 2 cm, skruva sedan fast benet direkt in i möbelns förborrade M8-hål. Ofta finns redan ett fäste med en gänga i din möbel. Om din möbel inte har förborrade eller gänginsats med M8-hål så väljer du ett universalbeslag som enkelt skruvas fast i möbelns hörn. Det är dock viktigt att kontrollera att din förvaringsmöbel har ett underrede som går att fästa småskruv i. Om möbeln har en M10-gänga så har vi en speciell gängstång för detta som du hittar under SKRUV i menyn.

 

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ

Vi arbetar alltid med äkta, solida material som åldras vackert och andas kvalitet. För en tid sedan tog vi bort krom som ytbehandling då detta är ett ovänligt sätt att ytbehandla för miljön.

Istället har vi satsat på polerat rostfritt stål som är slitstarkt, går att polera upp eller återvinna igen. Detta gäller även mässing och aluminium. Bra material som är lätta att underhålla, har en hållbarhet som är för evigt och kan återvinnas om det av någon anledning skulle behövas.

Alla våra handtag, knoppar, krokar, möbelben mm är tillverkade här i Sverige av väl utvalda tillverkare. Vi tycker att kvalité och äkthet är viktig. Att få hållbara produkter som kan följa er livet ut ser vi som en hållbar och unik möjlighet för vår miljö och framtid.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss