SEK |Sverige

Våra cylinderformade möbelben är alla solida och passar utmärkt som sängben, till soffan eller byrån.
Benen finns i två storlekar och i materialen mässing, koppar, rostfritt stål och svart aluminium.

Serie

Produktgrupp

 

Möbelben i mässing

Hos oss på BB-Sweden hittar du fina möbelben i solid och obehandlad mässing, rostfritt samt svart aluminium. Här kommer det dyka upp fler ben och vårt sortiment kommer under 2021 utöka. Detta då vi ser att det finns ett stort behov av bland annat snygga möbelben i mässing för att få ett exklusivare och vackert utseende på en badrumsmöbel eller ett sideboard. 

Här ser ni främst våra ben som heter CYLINDER som finns i två längder. Möbelbenen monteras med en M8- gängstång direkt i möbeln. Behöver ni en platta som möbelfäste finns det i järnhandeln men även detta kommer snart finnas i vårt sortiment.

 

Möbelben till Ikea byrån

Våra ben passar perfekt om du vill förnya din Bestå-byrå eller en annan möbel från Ikea med M8 gänga. Men ett par snygga möbelben kan även göra ett gammalt skåp till en helt ny möbel, eller få den ärvda hurtsen till hemmets coolaste inredningsdetalj. Faktum är att väl valda möbelben kan ge soffor, sängar eller fåtöljer en helt ny stil och karaktär.

Vi arbetar alltid med äkta, solida material som åldras vackert och andas kvalitet. Våra möbelben är designade för att passa såväl kök och badrum som sideboards, förvaringsmöbler och sängar. 

 

Alla våra handtag, knoppar, krokar, möbelben mm är tillverkade här i Sverige av väl utvalda tillverkare. Dessutom är de polerade och borstade för hand vilket gör varje produkt blir unik. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss