SEK |Sverige

VACKRA HANDTAG I MÄSSING

Hos BB sweden hittar du vackra och snygga handtag, knoppar, krokar och ben i mässing för alla rum. Till hemmet, butiken, kontoret, restaurangen och hotellet. Vi har små saker som gör stor skillnad. Handtag i mässing förgyller och förnyar. 

Vi erbjuder ett brett och inspirerande sortiment av snygga mässingshandtag av högsta kvalitet. Vår kollektion av beslag innefattar främst handtag, knoppar och krokar. Men även glasdörrsknoppar, dörrstopp och möbelben finns i kollektionen. Våra fina handtag finns i många utföranden och material så som mässing, rostfritt stål, koppar, aluminium samt svart aluminium. I vår shop hittar du mässingshandtag som passar i alla miljöer beroende på smak och tycke. Sök på HANDTAG MÄSSING och alla handtag kommer upp i sökrutan. Alla handtag hittar du här.

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

C/C-MÅTT

UNIKA MÄSSINGSHANDTAG

Alla våra unika och vackra handtag i mässing tillverkas av duktiga tillverkare i Sverige. De poleras och borstas för hand och när de väl kommer till oss, går vi noga igenom alla handtag mässing innan de går till våra kunder. Detta för att leverera produkter av högsta kvalitét. Under våra snart 13 år i branschen kan vi räkna antal reklamationer på 5 fingrar. Hög kvalité, vackra och välgjorda handtag är en av den viktigaste faktorn för den framgång vi har i beslagsbranchen.

 

VILKET MÄSSINGSHANDTAG SKA JAG VÄLJA?

För er som renoverar ett kök och vill behålla samma köksluckor är det viktigt att ta reda på vad de nuvarande c/c-måtten är. Dvs måttet mellan skruvhålen där handtaget sitter. Det vanligaste cc-måtten är 96mm, 128mm samt 224mm men vi har även längre mått för dig som vill ha ett mer kraftigt och långt handtag. Om ni haft knoppar, se över vart skruvhålen sitter och se om det går att använda till det ena hålet för handtget utan att det ser konstigt ut. Man kan även blanda mässingshandtag och mässingsknoppar vilket bara blir levande och fint.

Fundera över vilken stil du vill ha i ditt kök och vad som är viktigt för dig. Ska handtagen vara bekväma att ta i eller vill du ha något som inte syns för mycket. Ska kökshandtagen och köksknopparna matcha befintlig färg på luckorna eller vill du skapa en kontrast. Det är väldigt trendigt med handtag i mässing fortfarande samtidigt som det är en klassiker som aldrig går ur tiden. Så om du är trendig eller klassisk, spelar ingen roll när det gäller att välja handtag i mässing. Det är alltid ett säkert kort.

 

OLIKA MATERIAL PÅ KÖKSHANDTAG

Att välja handtag i mässing har blivit ett stilsäkert val för många. MÄSSING ger ett varmt intryck och upplevs som lyxigt och är trots allt ett väldigt prisvärt alternativ. Våra beslag i mässing finns i flera moderna stilar men får på grund av sitn färg en klassisk känsla. Om du söker en blank yta som ska bestå är polerad mässing en perfekt yta som lätt poleras upp och blir då som ny. Vill du ha en rustikt och naturlig känsla är handtag i borstad mässing ett snyggt alternativ. Dessa åldras på ett annat sätt och vill man behålla den ljusa mässingstonen och borstningen kan man använda vår PUTS som är perfekt för borstade ytor och kan användas dagligdags vid rengörning.  

Eftersom vi inte lägger någon lack på våra beslag kan du låta bli att polera upp dem och därmed få dem att åldras. De kommer då med tiden få en oxiderad ton som ger den där vackra patinan med mörka inslag som ger ett gammaldags och enligt många ett vackert utseende.

Mässingsbeslag i badrum fungerar fint om du gillar att de får en patinerad look, annars ska du välja rostfria eller svarta beslag som står emot rost och erosion på ett bättre sätt än beslag i obehandlad mässing och koppar.   

 

LÄTTSKÖTTA HANDTAG

Våra handtag i rostfritt finns i flera olika längder och former. Här kan du blanda både knoppar och handtag efter smak och tycke. Blanda gärna knoppar och handtag i ett rum eller på dit kök då detta blir spännande och lekfullt. Eller välj samma utförande och storlek på alla köksluckor och kökslådor för ett mer säkert och klassiskt uttryck och val.

Rostfria beslag är det självklara valet för den som vill ha något lättskött och detta tack vare ytans förmåga att fungera utmärkt i de lite fuktiga miljöer som kök och badrum. Rostfria handtag är lätt att torka av samt hålla rena och eftersom detta material inte har någon ytbehandling går det lätt att polera eller borsta upp efter många års slitage om det skulle behövas. Dock är rostfritt ett slitstarkt material som behåller sin glans i många år och därmed tacksamt för den som är mer praktiskt lagd.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss