SEK |Sverige

Moderna skåpshandtag

Att byta skåpshandtag på skåpluckor och lådor är ett enkelt sätt att förändra sitt kök, badrum eller walk-in-closet utan att behöva riva ut inredningen och göra stora renoveringar. 

Hos oss kan du köpa moderna svensktillverkade skåpshandtag och skåpknoppar av högsta kvalitet. För oss är det otroligt viktigt med lång livslängd samt hållbarhet och har därför valt att tillverka våra beslag i äkta och gedigna material som mässing, koppar, rostfritt stål, aluminium och svart aluminium med så lite miljöpåverkan som möjligt. All vår tillverkning sker i Sverige och våra beslag poleras och borstas för hand! Innan de går till kund går vi igenom varje produkt för att säkerställa kvalitén. Här finner ni vårt fina sortiment av kökshandtag och lådknoppar.

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

C/C-MÅTT

Skåpshandtag till köksskåp, badrumsskåp och garderober

I vårt fantastiska sortiment av beslag finner ni ett vackert utbud av designade skåpshandtag. Att endast byta handtag, knoppar eller krokar gör stor skillnad. Man behöver inte göra om allt för att ändra ett utseende på ett kök eller en kommod i ett badrum, det räcker ofta med nya luckor eller lite färg och sist men inte minst, att byta knoppar och handtag. Men även vid nyproduktion av ett kök eller vid en badrumsrenovering har val av beslag en stor betydelse för uttrycket och känslan i rummet.

 

Skåpshandtag till köket

När det är dags att välja nya handtag till dina köksskåp är det viktigt att du hitta ett skåpshandtag som passar till den kökslucka och färgton du har i köket. Ska du renovera ett befintligt kök och vill behålla samma köksluckor är det viktigt att du tar reda på dina nuvarande c/c-mått. Dvs måttet mellan center på skruvhålen. Vår standard för c/c-mått är 128mm, 224mm, samt 432mm men även andra mått finns. Valet de flesta står inför är att välja om kökshandtagen och köksknopparna ska matcha befintlig kulör eller om man vill skapa en kontrast. Blanda gärna hejvilt! Både material och form. Att blanda koppar, mässing eller rostfritt och färger i en stor mix är i dag är en trend. Inget är rätt eller fel. 

 

Vilket skåpshandtag ska jag välja?

Vi har ett exklusivt och modernt utbud av skåpshandtag och lådknoppar till olika ändamål. Att välja vilket handtag eller om det ska vara en knopp som passar bäst kan vara klurigt men genom att byta ut befintliga handtag och knoppar får du ett nytt utseende och känsla i rummet. En enkel detalj som gör mycket och liva upp rummet. Våra beslag är moderna och klassiska på samma gång och passar därför i många miljöer. Kanske man vill ha ett modernt handtag på ett lantligt kök eller ett lite mer diskret handtag i det stilrena, moderna badrummet. Val av material är även det viktigt både på grund av vilket look man önskar men även hur underhållsfritt man vill att handtaget ska vara.

 

Vilka material är era handtag till skåp gjorda av?

De flesta handtag som finns på marknaden är inte tillverkade av äkta gedigna material utan är en blandad gjutmassa som sedan får en ytbeläggning som liknar mässing, rostfritt, nickel koppar osv. Dessa material går ej att återanvända, de kan gå sönder och ytbeläggningen slits bort med tiden. I detta läge slängs beslagen. Det är något vi vill ändra på. Slut med slit och släng! 

 

Handtag i mässing, koppar, rostfritt och aluminium

Vi har valt att tillverka våra beslag i ren, gedigen mässing, rostfritt, koppar samt aluminium. Det avvikande är att vi anodiserar en del aluminium svart. Detta gör att vi får fantastiskt fina beslag med lång hållbarhet och livslängd. 

De polerade ytorna kan man lätt polera upp om det tappar sin glans, de borstade går att borsta till. Mässing kan man låta vara och de blir då vackert oxiderade och får en fin patina och ett helt nytt utseende och uttryck.

För oss är det viktigt att våra beslag kan fortleva och vandra vidare, så tröttnar du, ge bort eller lämna till återbruk för det är många som kan njuta av dessa lång tid framöver. 

Rostfria skåpshandtag har sedan länge varit ett självklart val då det är ett lättskött material men även för ytans förmåga att fungera i fuktiga miljöer som kök och badrum. Polerad rostfri yta är elegant och påminner om krom och är väldigt likt nickel och är därför ett perfekt val för den miljövänliga. 

Mer information om skötsel och material finns under skötselråd.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss