SEK |Sverige

Hallkrokar

Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt många krokar i hallen för väskor, kläder, hattar och allt annat som hamnar i din hall. Våra hallkrokar är inte bara en praktisk lösning utan även en snygg detalj och ett vackert smycke för dina kläder. Våra hallkrokar finns i polerad mässing, borstad mässing, polerad rostfri, borstad rostfri, polerad koppar, borstad koppar, borstad aluminium samt svart aluminium samt i olika utföranden. Matcha gärna våra fina hallkrokar med våra moderna och klassiska handtag och knoppar i samma utföranden på dina hallmöbler. En elegant väggkrok kan till exempel bli en praktisk inredningsdetalj på väggen, som då agerar både hängare och vacker dekoration. Speciellt om man blandar storlek, material och form.

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

Funktionella snygga Krokar i hallen

Våra hallkrokar är designade och tillverkade i Sverige samt i gedigna material av hög kvalité. Alla krokar poleras och borstas för hand. Vi är så stolta över vår höga finish och kvalité. Använd våra beslag som klädkrokar till hallen och garderoben eller som handdukskrok i badrummet eller köket. Hallkrokar är ett funktionellt beslag för att hänga upp saker och hålla ordning i din hall. Med åren har stilar ändrats och i vårt utbud kan du finna såväl klassiska ankarkrokar till moderna solida mässingskrokar i stram design. För den som önskar stora och fler avhängningsmöjligheter i en hall kan ett större antal krokar på en horisontell linje göra hela skillnaden och gärna olika storlekar i två rader ovanför varandra. I en liten hall kan en liten klädhängare och ett mindre antal krokar vara ett fint alternativ. Variera och lek som du vill. 

 

Hallkrokar i mässing och koppar

Våra hallkrokar är tillverkade i äkta mässing och koppar utan någon ytbehandling. Det vill säga inga krokar har någon lack eller pålagd mekanisk färg. Krokarna är tillverkade i gedigna och solida material vilket gör att de får en exklusiv look och härlig tyngd. Eftersom alla våra beslag i mässing är tillverkade av obehandlad solid mässing gör det att de med tiden åldras och oxiderar. De har med andra ord inte någon lack eller ytbeläggning som de flesta andra beslagen på marknaden. De får när man tar i dem en vacker patina som ger den där äkta känslan. Om man inte vill att de blir för patinerade så har vi ett fantastiskt putsmedel som man kan underhålla mässingen med. Mer information om skötsel finns under skötselråd.

Krokar i rostfritt och aluminium

Vi har även fina krokar för hallen i rostfritt vilket är ett snyggt alternativ samt att det rostfria materialet är slitstarkt, tåligt och stilsäkert. Polerat rostfritt är ett elegant och bra alternativ till krom eller nickel som vi tagit bort på grund av att krom och nickel är en ytbehandling som ej är bra för miljön. Tunna ytbehandlingar slits dessutom bort med tiden vilket man undviker med en fin polerad rostfri krok som håller år ut och år in. Färgmässigt kan den polerade rostfria ytan likställas med nickel vilket ökar som populärt alternativ av material på marknaden men fördelen med det polerade rostfria alternativet är att man kan polera upp denna yta och få en krok eller klädhängare bli som ny efter många års slit. Hallkrokar i polerat rostfritt är dessutom väldigt varmt och vackert, slitstarkt och återvinningsbart.

De borstade rostfria krokarna är som vanligt klassiska och trendiga på samma gång. Alltid ett säkert val.

Svarta krokar är idag väldigt trendigt och därför ett självklart val för den trendmedvetna. Många av våra krokar går även att använda som knopp så matcha gärna krokarna på väggen med knoppar på köket eller kommoden i badrummet.

 

Inredningsideer med krokar

Förutom att hallkrokar är högst praktiska kan de också vara väldigt vackra och roliga. Fina krokar kan vara det som knyter ihop inredningen i ett rum. 

Det vanligaste användningsområdet för en krok är att hänga upp väskor, ytterplagg, galgar och handdukar men i själva verket kan du hänga upp vad du vill på väggen. Krokar är en perfekt förvaring eftersom kroken inte har en begränsad yta. Varje rum gynnas av krokar, men framför allt på de ställen där vi vill hänga av oss. Hallen är en självklar placering eftersom vi vill hänga av oss allt från ytterkläder till husdjursprylar och handväskor. Badrummet och köket är också naturliga platser där krokar hjälper oss i vardagen genom avlastning och snygg förvaring. I barnrummet och sovrummet kan krokar ge oss möjligheten att snabbt städa upp och agera som klädhängare till nästa dags användning. För dig som har lyxen att äga en walk in closet är krokar ett måste både av praktiska skäl men även som en vacker inredningsdetalj.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss