SEK |Sverige

Krok till ditt badrum

Våra fina krokar passar perfekt i ditt badrum. Finns i flera fina varianter att välja mellan. De flesta av våra knoppar säljs även som krok. Det vill säga, skruv för vägg medföljer så att ni lätt kan skruva upp en matchande knopp på väggen och använda som krok.

Våra krokar till badrum passar perfekt att hänga dina handdukar, badlakan och morgonrock på. Glöm ej att sätta upp en extra krok i badrummet för dina kläder så att du lätt kan hänga upp och använda samma nästa dag. Det finns flera olika storlekar och former och både lite mer klassiska och moderna badrumskrokar i vårt sortiment.

Serie

Produktgrupp

Material

Badrumskrokar

Här hittar du ett brett utbud av krokar till ditt badrum från B&B Sweden. Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt många krokar för handdukar, morgonrocken, smycken och annat som ofta hamnar i ditt badrum. Våra badrumskrokar är inte bara en praktisk lösning utan även en snygg detalj i rummet. Badrumskrokar finns i både polerad mässing, borstad mässing, polerad rostfri, borstad rostfri, polerad koppar, borstad koppar, borstad aluminium samt svart aluminium samt i olika utföranden, enkla och dubbla krokar. Matcha gärna våra badrumskrokar med våra moderna och klassiska handtag och knoppar i samma utföranden som krokarna för att ge ett spännande intryck samt ett enhetligt utseende i badrumsinredningen. Det är väldigt fint och praktiskt att sätta en krok direkt på din kommod eller badrumsmöbel istället för på väggen. Då slipper ni borra i det fina kaklet för en handdukskrok. Kanske gäller främst i ett litet gästbadrum. 

 

Vart används badrumskrokar?

Badrumskrokar är ett funktionellt beslag för att hänga upp badrocken, handdukar, badlakan galgar och även småsaker i badrumsmiljön. Med åren har stilar ändrats och i vårt utbud kan du finna såväl klassiska ankarkrokar till moderna solida mässingskrokar i stram design. För den som önskar fler avhängningsmöjligheter i ett badrum kan ett antal krokar på en horisontell linje göra hela skillnaden. I ett gästbadrum behövs krokar för att hänga upp gästhandduken, handhandduken, dusch- och badlakan samt den upphängningsbara necessären. 

 

Trendiga krokar till badrummet

Krokar har blivit en trendig detalj i det moderna hemmet. Välj mellan en krok i mässing i flera olika varianter för att få en levande installation, blanda till ett exempel såväl borstad mässing som polerad och obehandlad mässing för den som önskar patinering med tiden, vilket även det har blivit ett trendigt val. Eller välj polerat rostfritt för att få en kromkänsla och matcha med dusch och blandare. Det finns flera olika storlekar på krokar till ditt badrum. De flesta krokar är intervallet med en diameter om 18-50 mm vilket är gör att det finns ett stort spann på valmöjligheter beroende på vad du ska hänga på kroken, bland våra trendiga badrumskrokar.  

 

Krokar i rostfritt stål istället för krom och nickel

Vi har även fina krokar till ditt badrum i rostfritt stål vilket är ett snyggt alternativ samt att det rostfria materialet är slitstarkt, tåligt och stilsäkert. Polerat rostfritt är ett elegant och bra alternativ till krom eller nickel som vi tagit bort på grund av att krom och nickel är en ytbehandling som ej är bra för miljön. Tunna ytbehandlingar slits dessutom bort med tiden eller kan spricka och krackelera, vilket man undviker med en fin polerad rostfri krok som håller år ut och år in. Färgmässigt kan den polerade rostfria ytan likställas med nickel vilket ökar som populärt alternativ av material på marknaden men fördelen med det polerade rostfria alternativet är att man kan polera upp denna yta och få en krok eller klädhängare bli som ny efter många års slit. Polerat rostfritt är dessutom väldigt varmt och vackert, slitstarkt, hållbart och återvinningsbart.

De borstade rostfria krokarna är som vanligt klassiska och trendiga på samma gång. Alltid ett säkert val och fina i både badrum och kök. 

 

SVARTA KROKAR

Svarta krokar är idag väldigt trendigt och därför ett självklart val för den trendmedvetna. En svart krok i ditt badrum blir en cool detalj. Våra badrumskrokar är tillverkade av gedigen borstad aluminium som sedan är svart anodiserad. Svarta krokar är alltid ett säkert val och passar till både mässing och rostfria badrumsdetaljer. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss