SEK |Sverige

Vacker Krok i mässing

Våra fina krokar i mässing finns i flera olika utföranden för att ni ska hitta den krok som passa bäst där den ska sitta. En krok i mässing passar perfekt att hänga dina kläder på i hallen, i garderoben eller som handdukskrok i badrummet eller köket för handhandduken. Våra krokar är nästan alltid släkt med knoppar i samma serier, därför går det att matcha knoppar och krokar väldigt fint där kroken blir ett självklart tillval. Det finns flera olika storlekar och former och både lite mer klassiska och moderna mässingskrokar.

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

Mässingskrokar

Här hittar du ett brett utbud av krokar i mässing från B&B Sweden. Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt med klädhängare och väggkrokar. Våra mässingskrokar är inte bara en praktisk lösning utan även en snygg detalj i rummet. Våra krokar finns i både polerad mässing och borstad mässing samt i olika utföranden, enkla och dubbla krokar. Polerad mässing är ett utförande i blank mässing som åldras och patineras med tiden då den ej är lackerad, något vi tycker är vackert och dessutom gör att mässingskroken håller i många år framöver. Obehandland mässing, detta utförande är en polerad blank mässing som både åldras och patineras eftersom den inte är lackerad. Helt ny är det svårt att se skillnad jämfört med den lackerade men tittar man noga kan man se en oljig yta på den lackerade som skimrar i blått. 

Matcha gärna våra mässingskrokar med våra moderna och klassiska handtag och knoppar i mässing för att ge ett spännande intryck samt ett enhetligt utseende i inredningen. 

Vart används krokar?

Krokar är ett funktionellt beslag för att hänga upp väskor, ytterplagg, galgar och även handdukar. Med åren har stilar ändrats och i vårt utbud kan du finna såväl klassiska ankarkrokar till moderna solida mässingskrokar i stram design. För den som önskar fler avhängningsmöjligheter i en hall kan ett antal krokar på en horisontell linje göra hela skillnaden. I ett badrum behövs krokar för att hänga upp gästhandduken, handhandduken samt dusch- och badlakan. I ditt kök, oavsett om du har ett skafferi eller ej så finns möjlighet att placera vackra krokar för kökshanddukar och även förkläden i läder.

Trendiga krokar

Mässingskrokar har blivit en trendig detalj i det moderna hemmet. En krok i mässing nu finns i flera variantar, såväl borstad som polerad och obehandlad för den som önskar patinering med tiden, vilket även det har blivit ett trenidgt val. Att låta bli lack och låta mässingen vara är ett miljömedvetet val.  De flesta krokar är iintervallet med en diameter om 18-50 mm vilket är gör att det finns ett stort spann på valmöjligheter bland våra trendiga krokar.  

 

Krokar i rostfritt stål och svart aluminium

Vi har även fina krokar i rostfritt stål vilket är ett snyggt alternativ samt att det rostfria materialet är slitstarkt, tåligt och stilsäkert. Polerat rostfritt är ett elegant och bra alternativ till krom eller nickel som vi tagit bort på grund av att krom och nickel är en ytbehandling som ej är bra för miljön. Tunna ytbehandlingar slits dessutom bort med tiden vilket man undviker med en fin polerad rostfri krok som håller år ut och år in. Färgmässigt kan den polerade rostfria ytan likställas med nickel vilket ökar som populärt alternativ av material på marknaden men fördelen med det polerade rostfria alternativet är att man kan polera upp denna yta och få en krok eller klädhängare bli som ny efter många års slit. Polerat rostfritt är dessutom väldigt varmt och vackert, slitstarkt och återvinningsbart.

De borstade rostfria krokarna är som vanligt klassiska och trendiga på samma gång. Alltid ett säkert val.

Svarta krokar är idag väldigt trendigt och därför ett självklart val för den trendmedvetna. Många av våra krokar går även att använda som knopp så matcha gärna krokarna på väggen med knoppar på köket eller kommoden i badrummet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss