SEK |Sverige

Brett sortiment av köksknoppar och kökshandtag

Vi har förmodligen Sveriges snyggaste utbud av köksknoppar och kökshandtag av högsta kvalitet och i alla stilar till ditt hem. Att köpa nya knoppar är ett smart sätt för att förgylla och förändra en stil i din lägenhet eller hus och kan med fördel göras i köket men även till badrum, garderober, byråer och hurtsar. Innan du väljer att bygga om hela köket kan det vara bra att fundera på vad det skulle kosta att byta ut tex köksknopparna i ditt kök. Ett billigt sätt att förnya ditt kök som ofta forftarande är fullt fungerande.

 

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

C/C-MÅTT

Snygga trendiga köksknoppar

Vi har ett breda och fint sortiment av köksknoppar och lådknoppar och handtag.  Vi erbjuder lite mer än 300 varianter av beslag i olika material med modern, klassisk, svensk design. Söker du efter knoppar till köket, badrummet, garderoben eller byrån i sovrummet så har vi det. Våra köksknoppar, möbelknoppar och lådknoppar finns i en mängd olika utföranden och varianter. Vi har mässingsknoppar, och knoppar i koppar, aluminium, svart aluminium och rostfritt. Allt för att få en bra balans och bredd i vårt sortiment. De flesta modellerna passar bra ihop med några av våra handtag. Att bara byta knoppar hemma gör stor skillnad. Det är inte alltid man behöver investera i ett helt nytt kök för att få en ny känsla i hemmet, det räcker ofta med att bara byta köksknoppar. Det gäller även när man funderar på att byta ut en möbel i hemmet, ofta blir det ett bättre och billigare resultat att eventuellt måla om möbeln och montera på nya knoppar och på så sätt ge möbeln längre livslängd!

Köksknoppar i rostfritt, nickel eller krom?

Våra köksknoppar i polerat rostfritt är ett vackert och bra alternativ till krom som vi tagit bort på grund av att krom är en ytbehandling som är skadlig för miljön. Tunna ytbehandlingar som är vanligt på beslag slits dessutom bort med tiden vilket man undviker med en fin polerad rostfri köksknopp som håller år ut och år in. Färgmässigt kan den polerade rostfria ytan likställas med nickel vilket ökar i alternativ av material på marknaden men fördelen med det polerade rostfria alternativet är att man kan polera upp denna yta och få en köksknopp som ny efter många års slit. Polerat rostfritt är dessutom väldigt varmt och vackert, slitstarkt och återvinningsbart. Köksknoppar i borstat rostfritt är ett klassiskt val, badrumsknoppar i polerat rostfritt även så. Att byta ut en möbelknopp till en modern rostfri knopp kan få din byrå eller vitrinskåp att få en helt ny look. 

 

Skruv till köksknoppar

Det ingår alltid skruvar till alla våra köksknoppar och handtag som passar till standardlucka. En standardlucka har en tjocklek på 16-20mm. Men våra köksknoppar går även att använda som krok så vi skickar även med en stiftskruv och plugg för att man ska kunna få en fin matchning av krok till sina fina köksknoppar.

 

Vad ska jag tänka på när jag väljer nya köksknoppar?

Under lång tid var det uteslutande handtag som användes i kök och badrum. Knoppar såg man mest sitta på möbler som byråer, hurtsar och garderober och fast inredning. Anledningen berodde i huvudsak att lådan, skåpet eller luckan helt enkelt var för tung att öppna med en knopp. I takt med att material blivit allt lättare, solid trä byts mot spånskivor, gångjärn blir effektivare att avlasta vikt samt att de flesta kökstillverkare bygger system där du som ska dra i ett skåp får hjälp av smorda skenor gör att köksknoppen blir ett perfekt alternativ.

Många väljer idag handtag till samtliga fronter under midjehöjd och att välja köksknoppar till överskåp. Som exempel kan tas den som har en inbyggd diskmaskin, där de allra flesta uppskattar att ha ett rejält grepp för att kunna ta sig över vattenspärren som i sig ger ett motstånd. Men man kan välja en lite större knopp som våra DOT 50 och detta problem är löst. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss