EUR |EU countries

Vi har skåpbeslag av högsta kvalité

Vi erbjuder ett brett och inspirerande sortiment av skåpbeslag av högsta kvalitet. Skåphandtag och skåpknoppar i olika material och former. Vår kollektion av skåpbeslag innefattar handtag, knoppar och vi har alltid matchande krokar till för att skapa en helhet i inredningen. Även glasdörrsknoppar, dörrstopp och möbelben finns i kollektionen. Beslagen finns i många utföranden och material så som mässing, rostfritt stål, koppar, aluminium samt svart aluminium. 

SERIES

PRODUCT TYPE

MATERIAL

CENTRE TO CENTRE

Skåpsbeslag i vår online-shop

I vår SHOP hittar du skåpsbeslag som passar i alla miljöer beroende på smak och tycke. Vi är det moderna och mest miljövänliga valet gällande beslag idag. Detta då våra knoppar, handtag och krokar är tillverkade i Sverige av solida och äkta material utan kemiska ytbehandlingar. Du kan putsa upp dina beslag och ha glädje av dem i all evighet om du önskar. Svart anodiserat aluminium är ett undantag här.

Våra fina skåpsbeslag tillverkas av duktiga tillverkare i Sverige. De poleras och borstas för hand och när de väl kommer till oss, går vi igenom dem noga innan de går till våra kunder. För oss är det väldigt viktigt att leverera produkter av högsta kvalitét. Under våra snart 12 år i branschen kan vi räkna antal reklamationer på 5 fingrar. Hög kvalité, vackra och välgjorda produkter är en av den viktigaste faktorn för den framgång vi har.

 

Skåpknoppar & Lådhandtag

Att byta beslag på skåpluckor och lådor är ett enkelt sätt att förändra sitt kök, badrum eller walk-in-closet utan att behöva riva ut inredningen på köpet. 

Det viktiga för er som renoverar ett kök och vill behålla samma köksluckor är att ta reda på vad de nuvarande c/c-måtten är. Dvs måttet mellan skruvhålen där handtaget sitter. Det vanligaste cc-måtten är 96mm, 128mm samt 224mm men vi har även längre mått för dig som vill ha ett mer kraftigt och långt handtag. Om ni haft knoppar, se över vart skruvhålen sitter även här så att den nya knoppen inte blir för stor och sticker utanför luckan. 

Fundera över vad du vill ha för design och känsla i ditt kök eller badrum och vad som är viktigt för dig. Ska de vara bekväma att ta i eller vill du ha något som inte syns för mycket. Ska skåphandtagen och skåpknopparna matcha befintlig kulör eller vill du skapa en kontrast. Mässing på trä och tillsammans med jordnära toner eller svart och gråa toner ger olika utryck och känsla. Det är fortsatt väldigt polpulärt med mässing men även blank rostfri och mattsvart har fått starkt fäste i inredningen. Så fundera på vilken trend ni tycker om och hur mycket plats beslagen ska ta.

 

Skåpbeslag i mässing

Att välja skåphandtag och skåpknoppar i mässing har blivit ett självklart val för många. Detta vackra gedigna material har en varm ton och ger en lyxig känsla. Våra skåpbeslag i mässing finns i flera moderna former men får på grund av sitt material en känsla av klassiska beslag. Om du vill ha ett blankt handtag är polerad mässing en perfekt finish som lätt poleras upp och som blir då som ny. Vill du ha ett rustikt skåpbeslag är handtag i borstad mässing ett perfekt val. 

Eftersom vi inte lägger på någon ytbehandlig på våra beslag kan du låta bli att polera upp dem och därmed få dem att åldras. De kommer då med tiden få en oxiderad ton som ger den där vackra patinan med mörka inslag som ger ett gammaldags och vackert utseende. Oxiderade moderna beslag med klassisk känsla. I början kan det se lite solkigt ut men efter tid blir det en fin och vacker patina som gamla handtag och knoppar har.   

 

Skåpbeslag till badrum

Skåpsbeslag i mässing fungerar fint i badrum om du gillar att de får en patinerad look, för här oxiderar de fort. Annars ska du välja rostfria eller svarta beslag som står emot oxidering på ett bättre sätt än beslag i obehandlad mässing och koppar. Våra beslag i rostfritt finns i flera olika längder och fina former. Blanda gärna knoppar och handtag efter smak och tycke och få en lekfull stil i ditt badrum.

Rostfria beslag är det självklara valet för den som vill ha något lättskött och detta tack vare ytans förmåga att fungera utmärkt i de lite fuktiga miljöer som kök och badrum utgör. Rostfritt är lätt att torka av samt hålla rent och är ett slitstarkt material som behåller sin glans i många år och därmed tacksamt för den praktiskt lagda. Efter många års slitage kan det bli lite matt men det är lätt att polera upp igen eftersom det är gediget rostfritt utan ytbehandling. Rostfritt är även ett väldigt bra material i miljösynpunkt eftersom det går att återvinna om man tröttnar. 

 

Rostfritt istället för krom 

Våra skåpbeslag passar perfekt i dagens moderna badrum med alla fina kakel, marmor och naturliga material som är trendiga idag. Polerat rostfritt påminner om krom och är väldigt likt nickel i färg vilket gör att det passar perfekt i badrummet och på badrumsskåp men självklart även i ett vackert kök. Eftersom krom och nickel inte är ett så miljövänligt sätta att ytbehandla har vi valt att inte arbeta med denna yta utan satsat på polerat rostfritt istället. Fördelen med det rostfria är att det går att polera upp och kommer inte flagna med tiden som krom och nickelbeläggning gör. Dessutom är rostfritt ett så naturligt vackert och elegant material som är en fröjd att arbeta med. 

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping

Contact