SEK |Sverige

Snygga garderobsknoppar i vackra material

Vi har flera vackra, moderna och snygga garderobsknoppar till din walk-in closet, garderobsvägg eller garderob i hallen. Garderobsknoppar i mässing är det som säljs allra mest, tätt följt av borstade rostfria garderobsknoppar som fått ett uppsving, därefter kommer polerad rostfri, koppar och matt svart aluminium. Materialen passar mycket bra ihop med solida träslag som det ofta är i garderober men även till en vit stilren garderobsvägg förgyller vackra beslag från Bäccman & Berglund.

SERIE

PRODUKTGRUPP

MATERIAL

C/C-MÅTT

Förgyll din garderob med Garderobsknoppar 

Garderobsknoppar och lådknoppar förgyller din garderob och lådfronter och får din garderob att få ett personligt uttryck och snyggt utseende. Knoppar ger inte bara en viss stil eller ett unikt intryck utan garderobsknoppar underlättar även så att du smidigt kan öppna dina garderobsdörrar och byrålådor. Vi har ett stort utbud av knoppar i olika material och färger, alltifrån populära mässingsknoppar till trendigt svart aluminium.

 

Garderobsknoppar och krokar

Våra garderobsknoppar kommer kompletta med skruvar, och är enkla att montera. Vill du få lite enkel variation där hemma kan du byta garderobsknopparna efter säsong eller bara när du är sugen på lite förändring. Kanske du är trött på dina knoppar från IKEA och vill ha något lite mer stilfullt och elegant. Det medföljer även skruvstift för vägg så att ni kan välja samma knopp som krok på väggen. Snyggt, stiligt och matchande. 

 

Garderobsknoppar retro stil

 

Vill du ha en fin garderobsknopp med retrokänsla, välj vår fina HIP. Den har mjuka former och är en liten blandning av modern, 40 och 70-tals knopp. Den lilla knoppen i vår serie GLOBE, kan se ut som delen av en nyckel eller ett litet vred som gör att den passar finns till lådfronter. Placera den lite snett och alla lite olika så får det en lekfullhet. DROP är formad som en droppe och passar väldigt fint både till garderober i retrostil och den klassiska garderobsdörren. Drop är även fin till den lite mer lantliga garderoben. 

 

Moderna Garderobsknoppar

Våra garderobsknoppar är både moderna och klassiska på samma gång. Vi har valt att designa alla våra knoppar så att de kan passa i de flesta miljöer oavsett vilken stil du har. Väj den garderobsknopp du bäst tycker och och  den ska passa. Garderobsknoppen DOT är den som är mest modern i vår kollektion. DOT finns i flera olika storlekar och även som krok. Den minsta DOT 18 är anspråkslös och tar inte för sig men blir väldigt fin och diskret på en garderobsdörr. DOT 30 är storsäljaren som är den mest vanliga och lagom stora knoppen. DOT 40 kom till ganska nyligen då många tyckte att DOT 50 blev lite stor. Dock är DOT 50 härligt stor och ger en lite lekfull känsla. Passar väldigt fint på garderobsdörrar i ett barrum. Till dessa finns krokar i samma diameter men längre så att man kan hänga kläder på. Srien DOT är den perfekta garderobsknoppen då det fins så många val och man kan få en enhetlig stil i sin walk in closet, eller garderobsvägg.

Garderobsknoppar i mässing, rostfritt och aluminium

Våra garderobsknoppar är tillverkade i äkta mässing utan någon ytbehandling. Garderobsnoppar i koppar är även de tillverkade i gedigen och solid koppar vilket gör att de får en exklusiv look och härlig tyngd. Alla mässingsknoppar är tillverkade av obehandlad solid mässing vilket gör att de med tiden åldras och oxiderar. De har med andra ord inte någon lack eller ytbeläggning på sig som de flesta andra knopparna på marknaden. De får när man tar i dem en vacker patina som ger den där äkta känslan. Både polerad mässing och borstad mässing mörknar med tiden. Om man inte vill att de blir för patinerade så har vi ett fantastiskt putsmedel som man kan underhålla mässingen med. Mer information om skötsel finns under skötselråd

 

 

Garderobsknoppar i rostfritt, nickel eller krom?

Garderobsknoppar i polerat rostfritt är ett vackert och bra alternativ till krom som vi tagit bort på grund av att krom är en ytbehandling som är skadlig för miljön. Tunna ytbehandlingar slits dessutom bort med tiden vilket man undviker med en fin polerad rostfri garderobsknopp som håller år ut och år in. Färgmässigt kan den polerade rostfria ytan likställas med nickel vilket ökar i alternativ av material på marknaden men fördelen med det polerade rostfria alternativet är att man kan polera upp denna yta och få en knopp som ny efter många års slit. Polerat rostfritt är dessutom väldigt varmt och vackert, slitstarkt och återvinningsbart. Garderobsknoppar i borstat rostfritt är ett klassiskt val, lådknoppar i polerat rostfritt även så. Att byta ut en lådfrontsknopp till en modern knopp i rostfritt kan få din byrå eller garderobsvägg att få en helt ny look. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Om oss