Laddar...

JOBBA HOS OSS

VI SÖKER FLER MEDARBETARE!

Vi befinner oss just i en förnyelse och expansionsfas och står inför en spännade framtid. Vi är ett mindre företag med för närvarande 4 anställda samt några extrapersonal. Det händer mycket på firman just nu med ökad försäljning och leveranser som går ut över hela världen samt en kommande lansering av vår webshop så vi behöver utöka vår personalstyrka där det kommer finnas utrymme för stora utvecklingsmöjligheter.

 

Tycker du att det verkar kul att arbeta med oss? Hör gärna av dig till oss!

 

Just nu behöver vi en: Mångsidig person som Assistent, Handpaketerare, Ordermottagare

Sista ansökningsdag:  31 maj Tillträde: omgående
Ort: Stockholm
Anställning: heltid, tillsvidare

Körkort: Ja

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är prestigelös, flexibel, har en god kommunikativ förmåga och är socialt säker. Vi är ett litet team vilket kräver att du som person är positiv och har en god samarbetsförmåga där man hjälps åt och hoppar in på alla områden när det behövs. 

Du är bra på att ta egna initiativ, är självgående, noggrann, är händig och har känsla för material och form. Detta är speciellt viktigt eftersom du kommer behöva kontrollera att kvalitén håller på produkterna samt putsa av och montera ihop en del produkter.

Och viktigast av allt, du är glad, lättsam och serviceminded.

 

Arbetet som assistent samt handpaketerare hos oss innebär att du har ett mångsidigt arbete. Bland annat följande områden fyller arbetsdagen.

-        Tar emot och hanterar inkommande leveranser av produkter från våra leverantörer.

-        Kvalité kontrollera alla produkterna och plocka bort de som inte håller vår standard.

-        Putsa av, plasta in, etikettera, emballera samt lagerför produkterna.

-        Orderhantering - Packa ihop och skicka beställningar.

-        Boka frakter både till våra leverantörer samt kunder.

-        Svara i telefon och ta emot kunder genom att erbjuda kaffe mm.

-        Inköp av packmaterial som lådor, askar tejp mm samt kontorsmaterial.

 

Utbildning och erfarenhet 

Du får gärna ha erfarenhet av försäljning och service då våra företagskunder ofta besöker oss. Du har goda datorkunskaper och behärskar hela officepaketet. Goda kunskaper i Illustrator är ett plus men inget krav. Du behärskar även engelska i tal och skrift.

Bäccman & Berglund Sweden som arbetsplats 

Vi är ett mindre företag med för närvarande 4 anställda samt en del extrapersonal. Det händer mycket på firman just nu med ökad försäljning och leveranser som går ut över hela världen samt en kommande lansering av vår webshop så vi behöver utöka vår personalstyrka. Alla produkter kommer till vårt kontor på Upplandsgatan 74 i Stockholm där vi har vårt lager samt ett showroom. Vi har ett nära samarbete med våra svenska tillverkare och alla produkter designas av Fia Berglund och Malin Bäccman. Vi har en del kundbesök i form av inredare, arkitekter, återförsäljare mfl

Ett glatt bemötande mot alla är för oss en självklarhet och trots högt tempo ibland så är humöret oftast fortfarande på topp och det är nära till skratt.

 

Tycker du detta verkar vara rätt arbetsplats för dig, skriv då till oss. Ett personligt brev med CV uppskattas.

Då vi har väldigt mycket att göra just nu önskar vi få din ansökan per mail. Skicka din ansökan till

ansokan@bb-sweden.se